20090223

om 3 år

er jeg 20 år & bor i paris.
leiligheten er liten, men sentral.
går på skole 4 ganger i uken.
er natteravn og ferdig med elvebakken for lenge siden.
jobber jeg i en fransk matbutikk, men bare for å tjene penger og lære språket bedre.
skal aldri ha mer matte eller fransk. for da kan jeg det bare utenat.

har kjøleskapet fullt av kun ting jeg liker. som:
brie, nutella, rosévin, fanta, pesto, mozzarella og parmesan. egg, perrier, øl, røkelaks, tomater, paprika, løk, dijon sennep, parmaskinke og oliven. utenpå kjøleskapet henger bilder som minner meg om hvordan det var for 3 år siden, da livet besto av skole, venner, øl, revy og fest.
skapene er fulle av: pasta i alle slags former (men helst sommerfuglpasta), havregryn,
tomatsuppeposer, tunfiskbokser, knekkebrød, sjokoladesaus, hakkede tomater og kikerter på boks. fryseren full av: den beste iskremen i verden, frosne bær, bacon fra sverige og frossen fisk. kjøkkenbenken: har en presskanne til kaffe, en mikro og et fruktfat som aldri blir tomt. masse grønn mint-te. på kjøkkenet har jeg en uendelig stor krydderhylle med all slags krydder du kan tenke deg. bokhyllene mine er fulle av kokebøker, cder og små bøker med dikt om paris. på nattbordet er det: en pc, en penn og en dagbok. under sengen ligger det kjærlighetsbrev fra franskmenn med mørkt hår og 3-dagers skjegg.
på stua mi er det et askebeger, en tom vinflaske som brukes til stearinlys, masse bøker og blader. to store vinduer som nesten går fra taket og ned til gulvet. de slipper inn masse dagslys og har utsikt til mitt livs store kjærlighet, eiffeltårnet. et sterioanlegg jeg bruker hver dag fra jeg kommer hjem til jeg går. det spiller deilig jazz når jeg vil. i alle skap ligger det et eller annet klesplagg jeg har lett etter så lenge jeg kan huske. på badet lukter alt svakt vanilje og i gangen ligger det gjenglemte sko, paraplyer og luer.

jeg gleder meg

andrea.

1 kommentar:

sonya sa...

å, dette hørtes nam ut.