20080907

the winner takes it all


nå sitter jeg å hører på "the winner takes it all" av ABBA, etter inspirasjon fra samfunnsfag læreren min som fortalte meg at hun alltid gråter når hun hører den låta. teksten er veldig dyp sider hun. og jeg prøver å høre godt etter. digger den nye samfunnsfaglæreren min. hun heter Berta og er liten og søt.

FREDAG hadde jeg det veldig gøy. så på porno, hørte på musikk og danset til michael jackson fra jukeboxen på 'rett inn'. ikke alene da. sparte taxipenger gjorde jeg også. kl. 02.45 bar det hjem med to gutter som hadde en tendens til å legge seg ned på bakken og sloss hele veien hjem. ingen bilder fra denne kvelden.

LØRDAG var jeg i bogstadveien på 'markedsdager'. masse masse folk og trangt om plassen. dro en tur innom agent provocateur, som hadde masse undertøy to-die-for. jeg ble helt gæren! fikk med meg to ting hjem fra b.road: strawberry & brazil nut body butter fra body shop. je.

i MORGEN [mandag] har jeg planer ja!
1. møte dina etter skolen
2. handle sort dunjakke + sort nydelig rysje singlett fra h&m [hvis jeg er heldig og den fortsatt er der]
3. frisøren.

i don't give a shit if you ain't likin' mah food. im a c-h-e-f and you ain't got nothin on me!

ellers er jeg pretty-darn-obsessed med mat for tiden. å lage det alstå.
liker å ta meg tid til å lage meg en SNACK! og favoritten min er dadler med bacon. noe alle bør prøve. jeg har allerede frelst to stk med mine dadler-og-bacon-kokkekunster, selv om det bare er å surre en halv baconskive rundt en daddel og steke det.
OGSÅ har jeg spist en delicious iskrem! den bør også alle andre spise. karamell-og peanut-iskrem fra henniG olsen. det er saker.
ÆSJ. kjærestebilde
andrea*

Ingen kommentarer: