20080811

thai-mat


i dag leste jeg i avisen at høsten har kommet. nei! sommerferien er ikke over, og høstværet har allerede begynt. i motsettning til noen andre bloggere trives jeg aller best på sommeren i varmen. jeg elsker å slenge på meg en shorts, t-skjorte og solbriller og ikke trenge noe som helst annet for å holde varmen. derfor passer sommer meg aller best. i sommer fikk vi kun to korte måneder, og kanskje ikke det en gang, til dette. æsj. brunfargen min begynner å prelle av og høstklærne taes fram. fy faen, jeg liker ikke dette!

på onsdag 13. drar jeg til familie og blir der til lørdag 16. deretter har jeg én dag igjen før skolestart. sommerferien har gått så jævlig fort. men heldigvis er det ikke sånn 100 år til høstferie.. og høstferie, det liker jeg. og når jeg tenker meg om så liker jeg høst også. minner meg om jazz, peis, kakao og løv på bakken. og det er kos. legg også gjerne merke til at jeg dedikerte fargen på skriften, til høsten.

jeg tror jeg har kjøpt ca 5 par sko og en flere kilo andre klær i sommerferien, men jeg kan ikke skjønne hvor alt har blitt av. alt bare mixes med det gamle og blir kjedelig møkka-klær. hjelp.
i dag kjøpte jeg dette skjørtet på h&m. det satt ikke helt 100%, så skal prøve å få sydd det litt inn. for det var jo veldig kult og veldig billig. og passer perfekt inn i min høst-garderobe. næt!


høst-andrea. fysj!

3 kommentarer:

Rikke sa...

åå fint skjørt. leather!
hvilken H&M? og hva kostet det?
:)

tissejenta sa...

haha. kukk

ANE sa...

ÆÆ!
jeg så på det skjørtet i går på internett og håpet at det ikke var det du sa du skulle kjøpe.. men det var det tydeligvis.
uansett er det veldig artig!

høsten er for faen ikke her!