20080204

5 years from now ..

.. bor Andrea i Paris og jeg i England. Da er vi i hvert vårt land, kontinent også, for denslagsskyld, og bedriver tiden med å jobbe eller studere et eller annet på dagtid, bruker pengene på alkohol, konserter, bøker, filmer og klær. Og røyk kanskje. Og vi kommer vell til se sånn ca sånn her ut:

Jeg vil til London.

10 kommentarer:

Anonym sa...

disse "it-girlsene" har det egentlig ikke så gøy som du trur. de har dritkjedelige personligheter og er ikke utadvendte en gang. sykt hvordan de greier å virke det helt motsatte på bilder!

jeg skal isåfall til new york etter vgs. istedenfor å være med på russefeiringen skal jeg spare. jeg vil heller på misshapes events i brooklyn :D også skal jeg tilbake til oslo og studere medisin. ALDRI i verden om jeg skal studere i 5 år i tromsø eller noe. også skal jeg studere foto. og når jeg blir rik (etter å ha jobbet som lege i et par år) så flytter jeg til new york og lager et kulere moteblad enn nylon! mohaha!

hva har dere tenkt til å studere?

dina&andrea sa...

.. det er litt teit da. de altså. for på bildene ser det jo alltid ut som om de har det dritgøy & de ser alltid kule ut osv. men, ja. kanskje ikke.

og; oioi du har planen klar! så deilig. (: jeg aner ikke hva jeg skal studere enda. men noe med musikk/mote - et eller annet. noe gøy. jeg vet ikke helt. men jeg skal ut å reise hvertfall. vet ikke hvorfor, men jeg er så fascinert av england. og scottland. kanskje det er dialekta? du skal ikke ta 2. gym i utlandet, skal du?

(: dina

Anonym sa...

ja, det er kjempeteit. jeg har blitt godt kjent med en moteredaktør i utlandet som har møtt mark hunter og sånt. hun sier at han ikke er en festløve i det hele tatt. han er kjempesjenert og alt det der, og det var derfor han og cory datet hverandre. og mark hunter hadde sagt at all den famen cory hadde fått gjorde henne "fake", for hun er ekstremt sjenert og veldig rar. og samme med am_lul (gala). i følge hun redaktøren så var am_lul veldig veldig sjenert. utrolig. man tror jo at de er de ville festløvene utifra alle bildene!

kanskje du kan bli journalist XD haha! ja, jeg blir også fascinert av england og skottland. skal på språkreise til london i to uker i sommer. gleder meg villt! jeg SKULLE til usa (østkysten) ett år, hadde reisen klar og ble godtatt av speak og alt det der, men så fant jeg ut at jeg måtte ta igjen veldig masse i norge (skal jo studere medisin) og det orker jeg ikke. så jeg reiser etter videregående :D skal du til utlandet eller noe?

Anonym sa...

Akkurat det bestemoren din sa når vi var i Bergen, Dina :D:D


.. hun er smart!

Anonym sa...

DA vi var i Bergen for å være litt nørd.

dina&andrea sa...

ææ! hjelp! det er jo ikke sånn jeg ser for meg at de er i det hele tatt. :( haha. skuffende. men at cory blei overlegen eller fake eller hva jeg skal kalle det, kan jeg egentlig se for meg. jaja, sånn fåre bare være.

hm, kanskje det kanskje! :p å, språkreise, så gøy! :D det blir sikkert dritbra!! oi, ja, men da skjønner jeg. litt nedtur å måtte gå om igjen eller ta opp masse fag. jeg har skikkelig lyst til å dra til england eller scotland til neste år, men skal ikke dra, for jeg går musikklinje, så orker ikke sette meg inn i alt det på engelsk. syns det er vanskelig nok fra før av. :/ haha. men jeg har planer om å dra dit etter videregående! det blir braa. (:

dina&andrea sa...

hanna; hæ? haha. hva sa hun? husker jeg ikke!

Fleurette sa...

ja. det er veldig skuffende når man alltid har trodd at de er ville typer. altså fake, slik som jeg tolket det så mente hun redaktøren at folk hadde fått helt feil bilde av cory. at det egentlig ikke er sånn hun er. falsk image for å si det sånn xD haha!

ah, jeg skjønner deg og. men du får ta deg et par fri år etter vgs og reise så mye du vil. herregud, livet er jo uendelig. når man passerer alderen 25 og oppover blir livet kjedelig vil jeg tro. jobb 9 timer om dagen, hver eneste dag + 5 uker ferie i året. omgomg. jeg vil dø ung, så kan jeg bli gjenfødt og oppleve masse morsomt om igjen!

dina&andrea sa...

ææ, jaa! haha, foreveryoung 8) vil ikke bli voksen! eller, voksen greit, men ikke gammel & kjedelig. :/

Anonym sa...

hei. jeg skal til england. hade